1 års fødselsdag

1 års fødselsdag

1 års fødselsdag

1 års fødselsdag skal fejres på bedste manér. Her finder du alle produkterne for at skabe en dejlig fest for din lille fødselar. Vi har festartikler til dit barns første fødselsdag. Fejr denne med balloner, pynt, farver og højt humør. Hvad enten det er 1 års pige fødselsdag eller 1 års drenge fødselsdag så har vi alt i tilbehør til at overraske og skabe en hyggelig festlig stund.

Temafest 1 års fødselsdag

Du kan finde ideer til 1 års fødselsdag festartikler til pige i lyserødt tema. Festartikler, guirlander, paptallerkner med sjove motiver i lyserød til din lille pige der fylder år. Baby Andersine eller baby Minnie mouse tema, 1 års fødselsdags lys med tallet 1, lyserød spiral kagelys. 1 års fødselsdag kage og pynt til 1 års fødselsdag. Happy birthday banner og prinsesse krone, vi har masser af produkter der vil få dit barn til at smile og skabe en fantastisk dag.

I 1 års fødselsdag tema for drenge har vi flere servietter, paptallerkner, banner, plastikdug i mange variationer. Blandt andet Mickey mouse baby, pirat tema eller søde dyr i lyseblå eller med 1 tal på. Balloner, guirlander, spiral lys, prinse krone og meget mere fås også i lyseblå. Hold en dejlig fest på dit barns store dag med 1 års fødselsdag borddækning og højt humør.

Køb dine festartikler og 1 års fødselsdag pynt hos festsalg.dk og giv dit barn den bedste gave med en dejlig 1 års fødselsdag fest i kærlige omgivelser. Alt til festen.

Læs mere Vis mindre

Viser 1-36 af 192

Faldende orden
Side
pr. side