Balloner

Balloner

Latex balloner og folie balloner i mange udgaver

Balloner i alle farver og str. Her er balloner til enhver fest i alle aldre. Købe folie balloner til helium og almindelig luft med flotte tal og tekst lige til din lejlighed. Der er alt fra fødselsdags balloner, til rund dag, til jubilæum, bryllup og alle festlige arrangementer. Prøv vores mest polulære metallic balloner som syner super flot og som er pris billige. Det metallic look giver ballonerne karakter og man kan frit vælge imellem mange forskellige farver og størrelser.

Prøv også vores runde fødselsdags balloner samt dannebrog balloner, både i latex og folie udgave. Vi har også helium flasker til henholdsvis 30 og 50 balloner

Gældende regler i henhold til EN71 og opbevaring af balloner

Generel advarsel for balloner: Børn under otte kan blive kvalt i balloner, der ikke er pustet op eller er itu. En voksen skal holde opsyn med barnet. Hold balloner, der ikke er pustet op, væk fra børn. Balloner, der er gået i stykker, skal straks smides væk. Fremstillet af naturligt gummilatex og 100% biologisk nedbrydelig. Latexallergi kan forekomme. Ballonpumpe til opblæsning anbefales.

Hold balloner væk fra øjne og ansigt, da en ballon, som sprænger, kan forårsage skade. Balloner bør opbevares mørkt og tørt og uden for sollys og kunstigt lys - gerne i temperaturer mellem 18-23C og ikke under 10C. Skulle ballonerne ved et uheld være blevet opbevaret så koldt, at det har forårsaget hårdhed ved ballonerne, da skal de opvarmes forsigtigt i temperaturer mellem 20-30C inden de forsøges opblæst. Balloner bør have stuetemperatur inden de opblæses, da de ellers kan have lettere ved at springe.

 

1-48 af 138
Udsalg
Specialpris 39,00 kr
Pris: 49,00 kr
22,00 kr
Udsalg
Specialpris 15,00 kr
Pris: 25,00 kr
Udsalg
Specialpris 5,00 kr
Pris: 25,00 kr
1-48 af 138