Bordkort

Bordkort

Unikke, sjove eller traditionelle bordkort til enhver festlig lejlighed

Vi har et stort udvalg af forskellige bordkort i alle størrelser, former, farver og temaer. Hvad end du skal holde en barnedåb, bryllup, konfirmation eller en helt almindelig fødselsdag har vi bordkortet der passer lige til dig. Materialet svinger fra robust træ til pap og papir og det fås alt sammen i diverse farver og former. Vi har bordkort til konfirmation, bordkort til barnedåb, bordkort bryllup og bordkort til fødselsdag.

Blandt andet har vi et flot bryllupskort med fine hjertedetaljer til at gøre den store dag ekstra romantisk eller fodboldbordkort til knægten der er stor fan af fodbold. Udover bordkort er der bordnumre som kan placeres til store begivenheder for at hjælpe gæsterne på vej til siddepladserne – disse fås blandt andet i hvidt robust træ. Find bordkort og bånd som passer sammen og sæt bordkort fast til glasset, servietten eller hvad du har af ønsker. 

Et flot pyntet festbord fortjener flotte bordkort og vi har udvalget til at finde de rette til din fest. Find resten af dit festpynt hos Festsalg.dk og få dig en uforglemmelig dag.

Læs mere Vis mindre

Viser 1-36 af 132

Faldende orden
Side
pr. side