Duge

Duge

Køb flot billig dug til bryllup, fødselsdag, barnedåb og fest

Vi har billige rulleduge, firkantede duge, runde duge, engangsduge og i flere forskellige størrelser, farver og længder. Vi har den rette dug til enten konfirmation, bryllup, barnedåb, børnefødselsdag eller en hvilken som helst lejlighed til at holde fest.
Vores Duni rulleduge er velegnede til lange rektangulære borde og du kan selv klippe dem til i længden. Hos Festsalg.dk har vi også firkantet Duni Evolin dug i tre forskellige længder. Søger du en særlig flot stofdug sælger vi det i en lækker kvalitet i hvid og sort, der er vand og smuds afvisende og tilmed billig.

Vi sælger også en billig rund dug i engangsmateriale som er rigtig flot og til forveksling ligner tekstil.
Disse fås udover hvid og sort i et bredt farve udvalg, og kan også genbruges om man ønsker det. Du kan matche vores store udvalg med vores mange andre produkter indenfor bordløbere, opdækning og pynt, vær dog opmærksom på at nogle produkter og duge kan have forskel i farven, på trods af samme betegnelse fordi vores brede udvalg kommer fra forskellige leverandører og producenter.

Et flot pyntet festbord fortjener en flot dug og vi har udvalget til at finde den rette til din fest. Find resten af dit festpynt hos Festsalg.dk og få dig en uforglemmelig flot fest.

Læs mere Vis mindre

30 varer

Faldende orden
pr. side