Fri fragt fra kr. 499,-

Emærket
Produkt kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:25 59 69 87

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Der er 68 varer.
Duge

Køb flot billig dug til bryllup, fødselsdag, barnedåb og fest

Vi har billige rulleduge, firkantede duge, runde duge, engangsduge og i flere forskellige størrelser, farver og længder. Vi har den rette dug til enten konfirmation, bryllup, barnedåb, børnefødselsdag eller en hvilken som helst lejlighed til at holde fest.
Vores Duni rulleduge er velegnede til lange rektangulære borde og du kan selv klippe dem til i længden. Hos Festsalg.dk har vi også firkantet Duni Evolin dug i tre forskellige længder. Søger du en særlig flot stofdug sælger vi det i en lækker kvalitet i hvid og sort, der er vand og smuds afvisende og tilmed billig.

Vi sælger også en billig rund dug i engangsmateriale som er rigtig flot og til forveksling ligner tekstil.
Disse fås udover hvid og sort i et bredt farve udvalg, og kan også genbruges om man ønsker det. Du kan matche vores store udvalg med vores mange andre produkter indenfor bordløbere, opdækning og pynt, vær dog opmærksom på at nogle produkter og duge kan have forskel i farven, på trods af samme betegnelse fordi vores brede udvalg kommer fra forskellige leverandører og producenter.

Et flot pyntet festbord fortjener en flot dug og vi har udvalget til at finde den rette til din fest. Find resten af dit festpynt hos Festsalg.dk og få dig en uforglemmelig flot fest.

Underkategorier

 • Firkantede duge
  Firkantede duge i sort og hvid i flere forskellige størrelser
 • Rulleduge
  Flotte engangsrulleduge i henholdsvis 10, 25 og 28 m. Leverandører er Duni og Santex samt Papstar. Rulledugene kommer i flere farver og længder og kan bruges til runde og rektangulære borde.
 • Runde duge
  Ø 240 cm. Flotte engangsduge til din fest
 • Plastikduge
  Plastikduge i mange farver og temaer - til fest, picnic, fødselsdag og udflugter.
 • Duge udlejning
  Har du brug for en smuk rund dug til fest? Måske du har lejet et lokale med runde borde og mangler dugene til bryllup, fødsesldag, konfirmation, firma arrangement and andre festlige begivenheder. Festsalg udlejer runde duge til festlige lejligheder og på nuværende tidspunkt er det vores egne runde polyester stofduge i diameter 230 cm i hvid og sort som udlejes. Dugene passer til runde borde i diameter 160 cm og 180 cm og kan også godt gå til diameter 120 cm hvor bordet får en mere amerikansk stil hvor dugen går tæt på gulvet. Det er smag og behag hvad man ønsker. Dugen ligger super flot og tungt på bordet og kommer nystrøget lige til at dække op. VI anbefaler hvis muligt, at dække bordet op dagen før eller 6-8 timer før arrangement så dugen har mulighed for at ligge sig pænt på bordet. Alternativt glatter man blot dugen ud med hænderne.

Varer sidevis

Varer sidevis