Fri fragt fra kr. 499,-

Emærket
Produkt kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:25 59 69 87

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Der er 175 varer.

Engangsservice til fest

Vi har et kæmpe udvalg af engangsservice til fest. Hvis du skal holde bryllup, fødselsdag, konfirmation eller bruge engangsservice til børn så har vi det du søger. Paptallerkner kan bruges til at forretten eller en lækker buffet. Anret din is eller chokolade mousse i et flot dessert bæger. Vi har sjove tema tallerkner og matchende plastikkrus, servietter, bestik mm. Hvis du søger engangsservice til børnefødselsdag så gå til Børnefødselsdag I blandt vores store udvalg finder du altid billig engangsservice tilbud, med stor rabat på udvalgte varer. Slip for opvasken og køb alt i engangsservice til din fest. Vi har servietter til din borddækning under kategorien Servietter, vælg imellem masser af farver i vores luksus kvalitet. Vores engangsbestik fås i smart og ekslusivt metal look så det ser godt ud ved bordet.

Fingerfood plastik bægre

Skal du lave små snack anretninger til din forret eller en dessert skål så kig på vores engangsbægre og fingerfood produkter med plastik bægre eller engangsservice træ. Her finder du et spændende sortiment til brug ved snack, pindemadder, forret, dessert skål eller meget mere. Velegnet til alt fra reception, fødselsdag, fest eller en hyggelig middag med familie og venner. Engangsservice bambus og i træ er food safe og biologisk nedbrydeligt. Plastik bægre i fingerfood kategorien fås i mange spændende variationer så du kan servere din mad så lækkert og indbydende som du ønsker det. Her finder du også engangsfad i til din mad anretning og flere variationer af engangsservice plast. 

Plastikkrus eller papkrus til kaffen?

Vælg selv imellem plastikkrus eller papkrus til kaffen. Vi har begge dele og låg der passer sammen. Vores engangskrus fås også i 100% komposterbare og biologisk nedbrydelige krus til din ”to go” kaffe. Du kan også få vores kopper med stjerner eller prikker og i mange sjove forskellige farver Vælg selv og sammensæt med vores tilhørende engangsservice.

Underkategorier

 • Sugerør
  Sugerør i flotte farver
 • Engangstallerkner
  Vi har et kæmpe udvalg af engangsservice til fest. Hvis du skal holde bryllup, fødselsdag, konfirmation eller bruge engangsservice til børn så har vi det du søger. Paptallerkner kan bruges til at forretten eller en lækker buffet. Vi har sjove tema tallerkner og matchende plastikkrus, servietter, bestik mm. Hvis du søger engangsservice til børnefødselsdag så gå til Børnefødselsdag I blandt vores store udvalg finder du altid billig engangsservice tilbud, med stor rabat på udvalgte varer. Slip for opvasken og køb alt i engangsservice til din fest. Tallerkner i sukkerrør Mange af vores engangsservice er lavet af sukkerrør som er et naturligt materiale. Sukkerrør er en årlig, hurtigt voksende plante. Til fremstilling af engangsartikler fremstillet af sukkerrør anvendes resterne af anlægget (bagasse), der bliver tilbage efter udvinding af sukkersaft.  Disse engangstallerkner i kraftig kvalitet sikrer en solid tallerken til dit arrangement. Tallerkenen lavet af sukkerrør er særligt stabilt og har en glat, attraktiv overflade. Palmeblade Vi sælger også engangsservice i palmeblade som er nedbrydeligt engangservice. Palmeblade:  Produktet er lavet af faldne palmeblade. Når palmeblade falder til jorden bliver de samlet op, vasket og tørret under solen. Derefter presses de til den ønskede form og størrelse i en unik opvarmningsproces. Produkterne har en organisk og naturligt look og er nedbrydeligt. Hvert produkt er unik i sin struktur og ingen af tallerknerne er ens.
 • Engangsglas
  Engangsglas og krus til enhver lejlighed. De kommer i forskellige farver til fødselsdag, fest, firma arrangement, konfirmation, barnedåb og mange andre særlige dage. Mange af vores glas kommer i gennemsigtig plast men du kan også finde glas i guld, sølv og andre farver som sætter spil i festbordet. Du kan finde glas som er meget lig alminde glas men her slipper du for opvask og leje og kan for billige penge købe stort ind til din fest.
 • Engangsbestik
  Engangsbestik til fest
 • Engangsbægre/fade
  Engangsbægre/fade til fest
 • Kaffe to go
  Snup en kop kaffe med på vejen. Kaffe to go krus og kopper samt tilbehør - låg, rørspinde og meget andet til dit næste fest, fødselsdag, arrangement eller firma fest. De kan også bruges til picnic i skoven, konfirmation, barnedåb og andre særlige lejligheder som kræver at en nem kop kaffe eller te.

Varer sidevis

Varer sidevis