Gratis fragt ved køb over 499 kr.- .

Emærket
Produkt kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:25 59 69 87

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Der er 115 varer.

Engangsservice til fest

Vi har et kæmpe udvalg af engangsservice til fest. Hvis du skal holde bryllup, fødselsdag, konfirmation eller bruge engangsservice til børn så har vi det du søger. Paptallerkner kan bruges til at forretten eller en lækker buffet. Vi har sjove tema tallerkner og matchende plastikkrus, servietter, bestik mm. Hvis du søger engangsservice til børnefødselsdag så gå til Børnefødselsdag I blandt vores store udvalg finder du altid billig engangsservice tilbud, med stor rabat på udvalgte varer. Slip for opvasken og køb alt i engangsservice til din fest. Vi har servietter til din borddækning under kategorien Servietter, vælg imellem masser af farver i vores luksus kvalitet. Vores engangsbestik fås i smart og ekslusivt metal look så det ser godt ud ved bordet.

Fingerfood plastik bægre

Skal du lave små snack anretninger til din forret så kig på vores engangsbægre og fingerfood produkter med plastik bægre eller engangsservice træ. Her finder du et spændende sortiment til brug ved snack, pindemadder, forret eller meget mere. Velegnet til alt fra reception, fødselsdag, fest eller en hyggelig middag med familie og venner. Engangsservice bambus og i træ er food safe og biologisk nedbrydeligt. Plastik bægre i fingerfood kategorien fås i mange spændende variationer så du kan servere din mad så lækkert og indbydende som du ønsker det. Her finder du også engangsfad i til din mad anretning og flere variationer af engangsservice plast.

Plastikkrus eller papkrus til kaffen?

Vælg selv imellem plastikkrus eller papkrus til kaffen. Vi har begge dele og låg der passer sammen. Vores engangskrus fås også i 100% komposterbare og biologisk nedbrydelige krus til din ”to go” kaffe. Du kan også få vores kopper med stjerner eller prikker og i mange sjove forskellige farver Vælg selv og sammensæt med vores tilhørende engangsservice.

Underkategorier

 • Sugerør
  Sugerør i flotte farver
 • Engangstallerkner
 • Engangsglas
  Engangsglas og krus til enhver lejlighed. De kommer i forskellige farver til fødselsdag, fest, firma arrangement, konfirmation, barnedåb og mange andre særlige dage.
 • Engangsbestik
  Engangsbestik til fest
 • Engangsbægre/fade
  Engangsbægre/fade til fest
 • Kaffe to go
  Snup en kop kaffe med på vejen. Kaffe to go krus og kopper samt tilbehør - låg, rørspinde og meget andet til dit næste fest, fødselsdag, arrangement eller firma fest. De kan også bruges til picnic i skoven, konfirmation, barnedåb og andre særlige lejligheder som kræver at en nem kop kaffe eller te.

Varer sidevis

Varer sidevis