Engangstallerkner

Engangstallerkner

Vi har et kæmpe udvalg af engangsservice til fest. Hvis du skal holde bryllup, fødselsdag, konfirmation eller bruge engangsservice til børn så har vi det du søger. Paptallerkner kan bruges til at forretten eller en lækker buffet. Vi har sjove tema tallerkner og matchende plastikkrus, servietter, bestik mm. Hvis du søger engangsservice til børnefødselsdag så gå til Børnefødselsdag I blandt vores store udvalg finder du altid billig engangsservice tilbud, med stor rabat på udvalgte varer. Slip for opvasken og køb alt i engangsservice til din fest.

Tallerkner i sukkerrør

Mange af vores engangsservice er lavet af sukkerrør som er et naturligt materiale. Sukkerrør er en årlig, hurtigt voksende plante.
Til fremstilling af engangsartikler fremstillet af sukkerrør anvendes resterne af anlægget (bagasse), der bliver tilbage efter udvinding af sukkersaft.  Disse engangstallerkner i kraftig kvalitet sikrer en solid tallerken til dit arrangement. Tallerkenen lavet af sukkerrør er særligt stabilt og har en glat, attraktiv overflade.

Palmeblade

Vi sælger også engangsservice i palmeblade som er nedbrydeligt engangservice.

Palmeblade:  Produktet er lavet af faldne palmeblade. Når palmeblade falder til jorden bliver de samlet op, vasket og tørret under solen. Derefter presses de til den ønskede form og størrelse i en unik opvarmningsproces.
Produkterne har en organisk og naturligt look og er nedbrydeligt.
Hvert produkt er unik i sin struktur og ingen af tallerknerne er ens.

Læs mere Vis mindre

24 varer

Faldende orden
pr. side