Generelle oplysninger

Disse salgs- og leveringsbetingelser er gennemlæst af køber forud for alle handler via Festsalg.dk.

Hvis du senere ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse eller faktura, kan du sende en mail til festsalg.dk.

 

Generelle oplysninger om virksomheden:

Navn på webshop: Festsalg.dk

 

Indehaver:

4x2 ApS

CVR-nummer: 38517767

Etableringsår: 2017

Adresse:

Festsalg

Bergmannsvej 29

5700 Svendborg

Danmark

Officiel e-mailadresse:

[email protected]

 

Dansk købelov er gældende:

Hvor andet ikke er angivet nedenfor følger Festsalg.dk dansk købelov og forbrugeraftalelovens almindelige regler.

 

Priser:

Alle priser på Festsalg.dk er inkl. 25% dansk moms. (ved salg til f.eks. Norge, bliver momsen automatisk fratrukket)

 

Levering:

Vi leverer i Danmark inkl. ikke brofaste øer. Vi benytter PostNord som transportfirma. Festsalg.dk kan ikke drages til ansvar for forgæves venten eller tabt arbejdsfortjeneste grundet forsinkelse, medmindre andet følger af ufravigelige forbrugerbeskyttende regler.

 

Momsfritagelse (salg til udlandet): Vi gør opmærksom på, at du selv skal sørge for stempling af din faktura hos toldmyndighederne i dit respektive land.

Fragtpris afhænger af ordrens størrelse og vægt samt leveringsform. Kontakt os på [email protected] for yderligere information.

 

Leveringstid:

Vi gør vores bedste for at afsende alle indgåede ordrer, som er bestilt inden kl. 13.00 - samme dag. Vi gør opmærksom på, at der i perioder med spidsbelastning kan være lidt længere leveringstid. Ved varer i restordre, vil kunden blive kontaktet med oplysning om forventet levering. Ønskes en vare ikke grundet forlænget leveringstid/ restordre, har du naturligvis altid mulighed for at afbestille den igen.

 

Transportskade:

Ved levering underskrives der for modtagelsen og på at varen er modtaget uden synlige transportskader. Er emballagen brudt og/eller skadet, bedes du undersøge om varen er skadet. Er varen skadet, bedes du NÆGTE AT MODTAGE DEN – VIGTIGT; DU SKAL IKKE KVITTERE FOR VAREN. Posten eller Fragtmanden tager den med retur og der sørges for, at du får leveret en ny vare uden omkostninger. I alle tilfælde hvor emballagen er skadet skal det påføres på fragtsedlen. Sker det at en varer viser sig at være skadet som følge af transport, bedes du hurtigst muligt kontakte os.

 

 

Betaling

De kan betales med flg. kort: Dankort, VISA/ Dankort, VISA Elektron, Mastercard, Maestro og American Express. Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

 

 

Ved køb med kort trækkes beløbet fra købers konto, så snart varen afgår fra Festsalg.dk. Risikoen for købte varer overgår til køber på leveringstidspunktet.

 

Momsfritagelse (salg til udlandet): Vi gør opmærksom på, at du selv skal sørge for stempling af din faktura hos toldmyndighederne i dit respektive land.

 

Du kan også betale med bankoverførsel. Denne betalingsform er ikke omfattet af indsigelsesordningen i betalingstjenesteloven.

 

EAN-nummer/ elektronisk faktura

Offentlige virksomheder kan betale via EAN-nummer - faktura sendes elektronisk når varen afsendes fra lager. Som off. virksomhed, har De lidt længere betalingsfrist.

 

Fortrydelsesret:

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til [email protected] eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.                                                                                                                

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

 

Fortrydelse af en del af købet

 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Festsalg

Bergmannsvej 29

5700 Svendborg

Danmark

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

 

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Festsalg

Bergmannsvej 29

5700 Svendborg

Danmark

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

 

Persondatapolitik 

 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Disse informationer bliver over delt med Postnord som leverer pakken til dig.

 

Personoplysningerne registreres hos 4x2 ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på festsalg.dk er 4x2 ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected]

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Festsalg

Bergmannsvej 29

5700 Svendborg

Danmark

email: [email protected]

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 8. august 2019