Helium kit til balloner - ca 30 balloner

Varenummer: 44001

Ikke på lager

Beskrivelse

Her får du en engangsflaske med 0,25 m3 helium, hvilket er nok til at puste 30 stk. runde 9" balloner op (23 cm. diameter).
Hvis du vælger de større 11" balloner (27 cm. i diameter), er der nok til ca. 18 stk. Bemærk: Balloner og bånd medfølger ikke.
Tanken er meget let at bruge. Den skal ikke leveres tilbage, men kan afleveres til genbrug (som metal) når den er tom.


Helium gasflaske UDEN balloner.


Husk helium i latexballoner holder max. ca. 4-6 timer. Fyld derfor ballonerne op med helium så sent som muligt inden de skal bruges og samme dag som festen.


Denne helium flaske kan opblæse ca.:


30 stk. 9"


22 stk. 10"


14 stk. 12"


12 stk. 13"


12 stk. 18" folieballon


Vigtigt: læs instruktionen på beholderen inden i åbner - indånd ALDRIG helium, da det kan være livsfarligt


Vigtigt - Det er vigtigt, at beholderen er helt tom ved aflevering til genbrug. Heliumbeholderen kan ikke genopfyldes og må kun bortskaffes, når den er helt tom. Dette kan gøres ved, at bringe beholderen udenfor, åben ventilen ved at dreje mod uret og tryk derefter den sorte dyse ned indtil beholderen er tom. Se helium kassen for instruktioner og sikkerhed.


ADVARSEL: Børn under 8 år bør ikke have adgang til uoppustet balloner. Opsyn af en voksen anbefales. Hold uudpustet balloner væk fra børn. Balloner kan ikke overdrevent blive pustet op. Cracked balloner skal fjernes med det samme. Holdes væk fra øjnene. Lavet af naturgummi latex, som kan forårsage allergi.

Opbevaring:
Heliumflasken kan bruges igen og igen. Du kan derfor gemme den og bruge den på et senere tidspunkt. Efter at flasken er åbnet første gang har det en cirka holdbarhed på 1 år.
Cylinderen skal opbevares tørt og uden direkte sol. Cylinderen må bestemt ikke udsættes for ekstrem varme og ild. Det er en engangsflaske uden pant. Den skal returneres hos den nærmeste genbrugsstation.


Bemærk: Helium flasken fremsendes plomberet, så vi garanterer at alle er fyldt op ved modtagelsen. Hvis plomberingen brydes er der derfor ikke nogen garanti/returret.

Specialpris 360,00 kr
Pris: 375,00 kr