Gratis fragt ved køb over 499 kr.- .

Emærket
Produkt kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:25 59 69 87

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Om os

Vi startede festsalg.dk i 2012 med et koncept om faste lave priser og samtidig den bedste kvalitet indenfor fest artikler. Vi har i en årrække beskæftiget os med Service og Teltudlejning og har derfor en stor indsigt i alle former for arrangementer fra barnedåb til guldbryllup og vi har arrangeret alt fra store firmareceptioner til små private bryllupper i telte eller festlokaler. 

At starte Festsalg.dk var derfor en naturlig følge fra tidligere erfaring. Festsalg.dk tilbyder fest artikler nøje udvalgt fra forskellige  leverandører i Polen, Frankrig, Tyskland, Sverige og Danmark. Vi værdsætter høj kvalitet, sjove og elegante fest artikler og alt sammen til en rimelig pris

Overskuelighed på hjemmesiden og tryghed skal gøre det nemt at handle hos os. Vi gør vores bedste, for at levere en tryg og sikker oplevelse hos kunden, så de også vender tilbage til de næste mange fester som afholdes i alle kanter af Danmark.

Firmaet er ejet af Pernille Groth-Poulsen & Martin Kampmann Frederiken.

 

E-mærke godkendt

"Festsalg.dk er e-mærket. e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling."

 

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5trin:

1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
4. Godkend vores handelsbetingelser.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.

Tak fordi du besøger festsalg.dk, skriv endelig hvis vi kan hjælpe dig med at finde en vare.