Nyheder

 
 

En lille guide til køb af balloner

 
Hvor lang tid flyver en ballon med helium i?
Folie balloner - op til 1 uge (kan godt pustes op dagen før)
Latex balloner -  3-6 timer (pustes op på festdagen)

Balloner på ansvarlig vis

 

 
Den mest populære ballon
Den mest populære ballon er vore latex metallic balloner som kan bruges til alle lejligheder. De skinner flot i luften og sætter karakter til din festlige dag og så er de billige! - Find alle farverne lige her - https://festsalg.dk/balloner
 

Folie Balloner


Folie balloner kan godt være lidt sjove. De kan både være beregnet til almindelig luft og helium. Nogle kan kun tåle det ene og ikke den anden luftart. Man tænker typisk jeg skal holde en fest eller jeg vil gerne fejre nogen og de skal have en masse flyvende balloner så det bliver et festligt arrangement. Hvad skal jeg vælge?
Her er vores store udvalg af balloner med og uden mønster og tekst - https://festsalg.dk/balloner
 

Det vigtigste er at være opmærksom på hvorvidt folie ballonen skal være til luft eller til helium og så planlægge derefter. Med helium kan din folie ballon svæve helt op til 1 uge i samme temperatur.

Helium flasker kan købes i forskellige størrelser og vi tilbyder dem til ca. 30 balloner og til ca. 50 balloner. Dem kan du finde her - https://festsalg.dk/balloner/helium. Husk altid at læse indlægssedlen og på kassen inden du starter og indånd aldrig helium da det kan være meget farligt. I information står der også hvordan du opbevarer flasken samt hvordan du kommer af med den igen.

 

Husk I kan altid skrive til os på kontakt@festsalg.dk og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.  Hav en rigtig god fest! :-)

 
 
 
 
 
 
 

 

 
 

BRYLLUPSFEST I 2020 MED GRATIS FRAGT

Kommer vi til at holde bryllup i år??

Det er svært at spå om fremtiden i disse svære corona tider - den store bryllupsfest 2020 er stadig til debat. Med håb er der godt nyt for alle bryllupspar d. 10 maj -  men indtil da kan vi kun forberede os, og håbe på, at festen bliver i år.

Festsalg.dk byder på en bred vifte af ting til brylluppet og vi vil med glæde sørge for, at du får dine varer i denne tid - helt uden fragt gebyr. Det kan godt være at I køber noget nu og når tiden nærmer sig festdatoen -  ja så kan I lave en bestilling igen uden at skulle tænke på fragt.
 
BRUG RABATKODE: BRYLLUPI2020 - GÆLDER HELT FREM TIL 31.12.2020
 
LAD FEST FORBEREDELSENE BEGYNDE
 
 

FESTSALG ANBEFALER

Hjemmekarantæne behøver ikke være kedeligt

Trænger du til en cocktail i hjemmekarantænen?

Det kan vi godt forstå. Coronavirussen har taget på kræfterne hos os alle og isolationen kan være hård – især hvis man er vandt til at kunne hygge med venner eller veninder og savner at spise ude og få gode drinks.
 
Vi har dog været ude og kigge lidt på markedet og fundet nogle af de bedste cocktails i København, der nu leveres som takeaway, så du kan sidde på skype eller facetime med dine bedste venner og få leveret drinks direkte til døren.
 
Nu kan du få Danmarks lækreste cocktails som to-go og takeaway drinks - https://cocktaiils.dk/take-away-cocktails
 
Cocktaiils.dk har som de førende på high-end catering markedet søsat et nyt og lækkert concept med cocktail takeaway på deres webshop.
 
Her kan du blandt andet vælge imellem Pina Colada og Strawberry Daiquirui og Bramble.
 
Alle deres sirupper og pureer laves fra bunden og der bliver ikke brugt e-numre eller tilsætningsstoffer til nogle af drinksene.

 Er brylluppet blevet udskudt pga Corona?

Cocktaiils.dk giver 15% rabat på alle deres listepriser for cocktail catering til bryllup over året 2020
 
Du kan derfor spare mange penge ved at booke eller ombooke med deres rabat og oveni dette får du også højeste kvalitet indenfor branchen – Hvis du stadig er i tvivl om, hvorfor du skal vælge Cocktaiils – så se billederne fra deres events samt nogle af deres signatur-cocktails lige her:
Se alle deres priser på bryllups og events her.

 

 
Hvis du skal holde bryllup, så har festsalg.dk alt til dit bryllupsfestbord, dit festlokale og reception. Vi har de rigtige festartikler til at give dig en uforglemmelig dag og aften. Vi har et bredt udvalg af luksus servietter i flere forskellige farver og størrelser.
Facebook
Instagram
Website
 
Copyright © 2020 4x2 ApS - festsalg, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Our mailing address is:
4x2 ApS - festsalg
Bergmannsvej 29
Svendborg 5700
Denmark

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp