Om os

FESTSALG

Festsalg.dk startede i 2014 med et koncept om faste lave priser og samtidig den bedste kvalitet indenfor festartikler til fester, fødselsdage, barnedåber, brylluppet og festlige lejligheder. Vi har i en årrække beskæftiget os med afholdelse af forskellige former for arrangementer og har derfor en stor indsigt i alle former for fester fra barnedåb til guldbryllup og vi har arrangeret alt fra store firmareceptioner til små private bryllupper i telte eller festlokaler. 

At starte Festsalg.dk var derfor en naturlig følge fra tidligere erfaring. Festsalg.dk tilbyder alt til festbordet nøje udvalgt fra forskellige  leverandører i Polen, Frankrig, Tyskland, Sverige og Danmark. Vi værdsætter høj kvalitet, bæredygtighed og sjove og elegante fest artikler - alt sammen til en rimelig pris. Vi tror på, at selvom festen kun afholdes en gang og ofte benyttes festartikler kun den ene gang så skal vi stadig tænke på vores miljø og hvordan vi efterlader vores "affald" når festen er omme.

Overskuelighed på hjemmesiden og tryghed skal gøre det nemt at handle hos os.

Vi gør vores bedste, for at levere en tryg og sikker oplevelse hos kunden, så de også vender tilbage til de næste mange fester som afholdes i alle kanter af Danmark. Vi har fuld returret på vores varer og er der noget som ikke lever op til din forventning kan du altid returnere dine uåbnede varer.

Alt til dit festbord i duge, servietter og pynt - fra
børnefødselsdag til bryllup

Hvis du skal holde fest, så har festsalg.dk alt til dit festbord. Hvad end din fest er en børnefødselsdag, barnedåb, konfirmation, et stort bryllup eller en helt anden begivenhed, så har vi de rigtige festartikler til at give dig en uforglemmelig dag og aften. Vi har et bredt udvalg af luksus servietter i flere forskellige farver og størrelser. Hvis du leder efter engangsservice til din fest, så har vi i vores fingerfood-kategori mange sjove plastik bægre til at servere din menu, appetizers eller snacks på en flot og indbydende måde. Vi har derudover mange smukke duge i forskellige former og farver der passer til netop dit tema, humør og den stemning du vil frembringe ved din begivenhed.

Så på festsalg.dk finder du alt hvad du skal bruge for at gøre din borddækning festlig til en given lejlighed og til at skabe en mindeværdig fest på en hurtig, nem og billig måde.

Barnedåb

En lille ny er kommet til og det skal selvfølgelig fejres med et brag af en fest med familie, venner og bekendte. Til denne store dag kan festsalg.dk byde på alt hvad der skal bruges. Vi har alt fra duge og gaveposer til paptallerkner, servietter eller andet bordpynt der fanger opmærksomheden fra både store og små sjæle. Alt fås med sjove temaer, figurer i diverse farver som passer til lige netop det du har lyst til.

Bryllup

Vi har flotte, søde og ikke mindst romantiske bryllupsfigurer som du vil elske til lige netop dit bryllup. Der er mange varianter at vælge imellem, så kig på vores store udvalg og find den der passer til dig og din eneste ene.

Udover bryllupsfigurer finder du også bl.a. loftbannere, chaircovers, gæstebøger og alt andet hvad hjertet begærer til jeres store dag på festsalg.dk. Vi har lidt til enhver smag, om end det skal være super romantisk eller have et snert af humor. Alt fås i forskellige farver og former, så sammensæt lige netop hvad der passer til dig og din bedre halvdel på jeres dag.

Børnefødselsdag

Hvad end dit barn er til Disney figurer, prinsesser eller action helte så har festsalg.dk lige hvad du skal bruge til at holde den bedste børnefødselsdag for både familie, venner og børn. Find dit barns store idol og køb engangsservice, balloner, servietter og meget mere i netop det tema og giv dit barn en uforglemmelig fest

Konfirmation

Konfirmation er en uforglemmelig dag hvor man træder ind i de voksnes rækker. På denne dag skal der ikke mangle noget og derfor har festsalg.dk et stort udvalg i borddækning til din konfirmation. Vi har et stort udvalg af duge, bordpynt, service og meget mere som kan sammensættes og justeres så det passer lige ind i din smag.

Send en særlig invitation ud til venner og familie og byd dem ind til en mindeværdig dag. Denne dag hjælper vi gerne med, ved at tilbyde alt fra duge til servietter, pynt og lys. Vi har bordpynt og alt i forskellige temaer, farver, størrelser og varianter der kan sammensættes på kryds og tværs, så det passer til din dag.

Se Festsalgs privatlivspolitik lige her

 
 
Vi støtter Miljøvenlig Pakning

MiljøvenligPakning er et frivilligt initiativ startet på baggrund af et samarbejde mellem flere virksomheder, der alle ønsker at gøre en indsats for at virksomheder der sender pakker, pakker med med omtanke for miljøet. Grundtanken med MiljøvenligPakning er at samle en masse virksomheder der deler samme omtanke og på samme tid sprede budskabet, samt udbrede kendskabet til den indvirkning emballage har på jordens ressourcer. Og ikke mindst vejlede virksomheder i hvordan de pakker miljøvenligt.

Miljøvenlig-pakning
  • • Der bruges minimal emballage hver gang det er muligt
  • • Der bruges genanvendelig emballage
  • • Der bruges emballage fremstillet af genbrugsmateriale
  • • Der bruges emballage i høj kvalitet for at undgå ekstra emballage
  • • Der bruges den mindst mulige papkasse
  • • Der bruges miljøvenligt kassefyld til at udfylde papkassen med
  • • Der printes en minimal mængde af pakkesedler, følgesedler mv.

Miljøvenlig indpakning

TEAMET

Vores team består af Hanne, Pernille og Martin og vi gør os umage for, at levere en ordentlig service med smil og godt humør :-) Tøv ikke med at skrive eller ringe til os skulle du have spørgsmål.

 

E-mærke godkendt

"Festsalg.dk er e-mærket. e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling."

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:

1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
4. Godkend vores handelsbetingelser.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.

Tak fordi du besøger festsalg.dk, skriv endelig hvis vi kan hjælpe dig med at finde en vare.

e-mærket logo