Om os

FESTSALG

Festsalg.dk startede i 2014 med et koncept om faste lave priser og samtidig den bedste kvalitet indenfor festartikler til fester, fødselsdage, barnedåber, brylluppet og festlige lejligheder. Vi har i en årrække beskæftiget os med afholdelse af forskellige former for arrangementer og har derfor en stor indsigt i alle former for fester fra barnedåb til guldbryllup og vi har arrangeret alt fra store firmareceptioner til små private bryllupper i telte eller festlokaler. 

At starte Festsalg.dk var derfor en naturlig følge fra tidligere erfaring. Festsalg.dk tilbyder alt til festbordet nøje udvalgt fra forskellige  leverandører i Polen, Frankrig, Tyskland, Sverige og Danmark. Vi værdsætter høj kvalitet, bæredygtighed og sjove og elegante fest artikler - alt sammen til en rimelig pris. Vi tror på, at selvom festen kun afholdes en gang og ofte benyttes festartikler kun den ene gang så skal vi stadig tænke på vores miljø og hvordan vi efterlader vores "affald" når festen er omme.

Overskuelighed på hjemmesiden og tryghed skal gøre det nemt at handle hos os.

Vi gør vores bedste, for at levere en tryg og sikker oplevelse hos kunden, så de også vender tilbage til de næste mange fester som afholdes i alle kanter af Danmark. Vi har fuld returret på vores varer og er der noget som ikke lever op til din forventning kan du altid returnere dine uåbnede varer.

BUTIK

Vi har også en fysisk butik på Thurø i Svendborg på sydfyn hvor du kan komme og se vores produkter. Vi kan også pakke ordren til dig så den er klar til du kommer forbi.

Butikken ligger på

Bergmannsvej 29
5700 Svendborg
tlf. 22 80 62 67

Åbningstider:

Mandag - 11-16
Tirsdag - 11-16
Onsdag - 11-16
Torsdag - 11-17.30
Fredag - 11-16
Lørdag - 10-14
Søndag - lukket


Vær venligst opmærksom på, at ikke alle varer er i butikken så skal man bruge noget specifikt anbefaler vi, at I ringer i forvejen og bestiller. Så sørger vi for at produkterne er i hus så snart i kommer. 

TEAMET

Vores team består af Hanne, Pernille og Martin og vi gør os umage for, at levere en ordentlig service med smil og godt humør :-) Tøv ikke med at skrive eller ringe til os skulle du have spørgsmål.

 

E-mærke godkendt

"Festsalg.dk er e-mærket. e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling."

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:

1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
4. Godkend vores handelsbetingelser.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.

Tak fordi du besøger festsalg.dk, skriv endelig hvis vi kan hjælpe dig med at finde en vare.