Servietter

Servietter

Servietter

Super lækre stoflignende kvalitetsservietter i stort udvalg! Den rette bordækning skal have en smuk serviet. Vores luksus servietter kan foldes og holder sig stående på bordet i flotte opsætninger. Kan fås i mange smukke farver, se på vores flotte udvalg.

Alle vores luksus servietter er Svanemærket
Svanemærket er din garanti for skrappe miljøkrav under produktionen og har gavn for din sundhed og miljøet. For at bære svanemærket skal produktet igennem omfattende certificering og kontrol – så du kan være tryg.

Middagsservietter

40 x 40 cm, til brug ved hovedretten. Kan bruges til større arrangementer som bryllup, konfirmation, barnedåb, og fødselsdag. Den ideelle serviet til middagen.

Frokostservietter

33 x 33 cm, til brug ved frokost arrangement, buffet, reception eller til forretten.

Kaffeservietter

25 x 25 cm, bruges til kaffe og kage bordet. Perfekt størrelse til at servere sammen med desserten.

Temaservietter

Udover vores luksus kvalitet har vi desuden stort udvalg i billige tema servietter. Her kan du få servietter i flere farver, mønstre og sjove tema. Hvad end du skal holde bryllup, have fest eller børnefødselsdag så har vi i vores udvalg det til din borddækning. Du finder matchende bordpynt i til at fuldende det perfekte festbord i vores andre kategorier. Leder du efter Disney, Marvel, Star Wars eller andre af vores andre børneservietter så finder du dem under kategorien Børnefødselsdag.

Folde servietter

Alle vores luksus servietter er lavet i bedste kvalitet og yderst velegnede som folde servietter. De kan sættes i flere opsætninger og kun din fantasi og færdigheder sætter grænsen for hvordan de kan foldes. Gør borddækningen helt særlig med en serviet foldning i din borddækning. 

Læs mere Vis mindre

Viser 1-36 af 192

Faldende orden
Side
pr. side