UDLEJNING inkl. depositum - Rund stofdug - hvid - diameter 2.30 m

Varenummer: UDL_HVID

På lager

Beskrivelse

UDLEJNING KR. 120 PR. DUG - DEPOSITUM KR. 100 PR DUG


Har du brug for en smuk rund dug til fest?. Måske du har lejet et lokale med runde borde og mangler dugene til bryllup, fødselsdag, konfirmation, firma arrangement og andre festlige begivenheder.

220,00 kr

Festsalg udlejer runde duge til festlige lejligheder og på nuværende tidspunkt er det vores egne runde polyester stofduge i diameter 230 cm i hvid og sort som udlejes. Dugene passer til runde borde i diameter 160 cm og 180 cm og kan også godt gå til diameter 120 cm hvor bordet får en mere amerikansk stil hvor dugen går tæt på gulvet. Det er smag og behag hvad man ønsker.


Dugen ligger super flot og tungt på bordet og kommer nystrøget lige til at dække op. VI anbefaler hvis muligt, at dække bordet op dagen før eller 6-8 timer før arrangement så dugen har mulighed for at ligge sig pænt på bordet. Alternativt glatter man blot dugen ud med hænderne.


Stor lækker rund hvid stofdug i 100% polyester. Dugen er vand og smuds afvisende og passer perfekt til et rundt bord. Stofdugen er 2.30m i diameter. Dugen kan bruges til alle slags arrangementer; bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdage og enhver festlig lejlighed hvor du vil have en flot og eksklusiv rund hvid dug til dit bord. Stofdugen er 100% dækkende og du vil ikke kunne ane bordets farve igennem dugen. Vi anbefaler at man ligger dugen ud dagen før så den har mulighed for at glatte sig ud i de folder som den er pakket i. Alternativt kan man stryge dugen inden pålægning. Duge er udformet i ét, sømløst desig.


Praktisk: Lige nu koster det kr. 120 at leje en rund dug på festsalg ). Når du bestiller dugen betaler du samtidig et depositum på kr. 100. Vi hæver ikke depositum med mindre dugene ikke blive returneret til festsalg igen.


Tidsperiode: Når du lejer dugene har du 7 dage til at returnere dem igen. Vi sender en mail med dato for retur. Med mindre andet er aftalt. Kontakt os på kontakt@festsalg.dk skulle i have spørgsmål.


Rengøring - lejen er inklusiv rengøring. Læg blot all dugene i posen som følger med pakken og send dugene retur. Der vil være et retur label i pakken som påsættes uden på kassen.


Afhentning: Dugene kan også afhentes i butikken på Thurø i Svendborg - brug da "hent selv" ved fragt mulighed og vi kontakter dig så snart vi modtager ordren. I kan altid besøge os i butikken - kontakt os for åbningstider og aftale.